Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Július 02. 11:39, kedd | Sport

Hamarosan ismét versenyezhet

Hamarosan ismét versenyezhet

A nyár első hetei folyamatos feladatokat tartogatnak Gender Tamás Junior számára, aki a döntőben a Top15-ben végzett legutóbbi WSK versenyhétvégéjén, az olaszországi La Concán.

A világ egyik legnehezebb gokart versenypályáján, Muro Lecceseben a magyar versenyző úgy hozta a jó eredményt, hogy a 16 körös versenyen a 8. körben bordasérülést szenvedett. Ennek ellenére elszántságát bizonyítva nem adta fel a versenyhétvégét.

A verseny után azonban kiderült, hogy a sérülés komolyabb kezelést, rehabilitációt igényel, hogy minél gyorsabb és tökéletesebb legyen felgyógyulása, s hamarosan ismét a versenypályákon szurkolhassunk neki. Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus szakorvos, a Fit4Race és a Fájdalom Ambulancia javaslatára többek között hatékony különböző rehabilitációs kezeléseken vesz részt, majd lassan újra megkezdheti a terhelést, az edzéseket. Mindeközben pedig tanulásra fordítja szabad idejét és a versenyévadban következő pályákat elemzi, hogy hamarosan minél kisebb hátránnyal folytathassa az idei versenyszezont. 2024-ben még Európa több izgalmas versenypályája és köztük nem utolsósorban az idei FIA Gokart Világbajnokság angliai helyszíne várja. Viszont addig még útba kell ejtenie versenyzői pályafutásának eddigi talán legjelentősebb szakmai mérföld kövét is melyről természetesen hamarosan beszámolunk.

Tamás az elmúlt hétvégét a magyar Formula1-es versenypályán, a Hungaroringen töltötte, hiszen az International GT Open itt zajló bajnoki fordulójának keretein belül három komoly formula autós versenysorozat futamai is megrendezésre kerültek. Ezek közül fiatal versenyzőnk a FORMULA REGIONAL BY ALPINE sorozatban induló egyik csapat vendége volt ezen a hétvégén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 07:54, szombat | Sport

Német-magyar - Rossi: mindenki bizonyítani szeretne

Marco Rossi szerint minden játékosa bizonyítani szeretne, főleg azok után, ami a nyári Európa-bajnokságon történt.

2024. Szeptember 07. 07:45, szombat | Sport

Paralimpia 2024 - Pap arany-, Konkoly ezüstérmes

Pap Bianka arany-, Konkoly Zsófia pedig ezüstérmet szerzett az úszóversenyek pénteki versenynapján a párizsi paralimpián.

2024. Szeptember 06. 19:52, péntek | Sport

Juhász Csaba: A taktikánk a régi lesz!

Régi autó, régi navigátor és pilóta, új pályák. Ez jellemzi a Győr ralit a Juhász Csaba - Velezdi Eszter ralipárosnak.

2024. Szeptember 06. 08:32, péntek | Sport

Labdarúgó NB II - Pintér Attila 18 év után újra a Vasas edzője

Pintér Attilát nevezte ki vezetőedzőnek a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC.