Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Július 03. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Öngyilkos akart lenni a világhírű színész

Öngyilkos akart lenni a világhírű színész

Öngyilkosságot kísérelt meg kedden éjjel londoni lakásában Jonathan Rhys Meyers ír származású világhírű színész. Gyógyszerrel próbált véget vetni az életének.

 

A színészhez ismeretlen személy hívta ki a mentőket, akik hárommillió fontos otthona padlóján heverve találtak rá. A 33 éves színész még eszméleténél volt, és határozottan tiltakozott az orvosi ellátás ellen, így a mentők 30 percnyi sikertelen győzködés és próbálkozás után végül csak rendőrök beavatkozásával tudták kórházba szállítani Meyerst.

A fiatal tehetség, aki korábban A Tudorok című BBC-sorozatban, a Nagy Sándor, a hódító és a Match Point című mozikban is szerepelt, évek óta küzd alkoholproblémákkal - írja az Új Ász.
 

STOP

Címkék: színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.